Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen gyorsdarabolót vegyek?

Milyen gyorsdarabolót vegyek?

Figyelt kérdés

Üdv! Barkács célra szeretnék venni egy gyorsdarabolót nagyrészt zártszelvények vágásához, mivel sarokcsiszolóval elég kényelmetlen pontosan vágni. kb 60e Ft körüli árkategóriában gondolkodok. Eddig a következőket találtam:

[link]

[link]

[link]

Ha valakinek van tapasztalata ezekkel a termékekkel, megköszönném, ha megosztaná! Ha van jobb ötlet azt is szívesen fogadom.

2017. jún. 11. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
belinkeltél ide 3 nem barkácskategóriájú gépet, hanem 3 iparit...ezek közül tök8 melyiket veszed meg.
2017. jún. 11. 19:23
 2/6 apababa ***** válasza:
Az én véleményem szerinti gépsorrendet az ár kiválóan tükrözi, de az elöttem szólóhoz csatlakozva mindegyik tökéletesen jó.
2017. jún. 12. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazából attól függ mire kell. Ezeket építkezésekre szokták általában hurcolni, nagyjából lecsapni 1-2 vasat megfelel. Ha megfigyeled a talpát és a gépsatut, milyen szép bádogosmunka, rögtön kiderül hogy ezeket a gépeket nem precizitásra tervezték.

A Metabo, Makita, Bosch, stb. valóban jó kéziszerszámokat gyárt, de ami a kéziszerszám kategórián túlmutat, ott sok értelmes dolgot nem tudnak produkálni. A gyorsdarabolók közül ezeket max. a kevésbé gagyi kategóriába lehetne sorolni. Nyilván nem a motor fog leégni, mert abból tudnak jól gyártani, hanem a gépváz egy gyenge, alulméretezett, rossz konstrukció. Nyilván ez az ára, hogy ilyen olcsó tud maradni. Vannak ipari darabok is, de azok nem ebben az árkategóriában játszanak.

(Ezt inkább, az első válaszoló, ipari hozzászólására írtam.)

Szóval ha fontos a hordozhatóság és nincsenek különösebb pontossági elvárásaid akkor megfelelhet egy ilyen gép.

2017. jún. 12. 17:59
 4/6 bamboochatheone ***** válasza:
Ezek közül én a Metabot ajánlom. Annak van a legjobb fogantyúja szerintem.
2017. jún. 12. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megnéztem élőben is őket, nekem úgy tűnt, hogy a Makita váza kicsit jobb mint a Metaboé, viszont az utóbbi fogantyúja sokkal kényelmesebben kezelhető. Nagy pontosságot nem várok ezektől és a hordozhatóság se fontos, inkább csak a flexet akarom kiváltani valami egyszerűbbre/jobbra.

Az ipari kategóriához ahogy láttam kb még pluszban 100e Ft-ot hozzá kellene dobni, annyit viszont nekem már nem ér. Nem is használnám ki. (Valószínűleg ezt az olcsóbbat se egyébként)

2017. jún. 13. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ezeket sem tudod kihasználni, akkor miért akarod megvenni? Vegyél inkább a flexhez egy állványt. Sokkal olcsóbban jössz ki.
2017. jún. 18. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!