Hogy lehet pillanatragasztot leszedni borrol?
Jegyezzétek meg, hogy pillanatragasztóval nem ragasztunk cipőt, az első alkalommal megint szétmegy, mert rugalmatlan, merev lesz a ragasztás.
Erre a célra van kitalálva a PATTEX cipőragasztó
(A lány kezéről meg sziszifuszi munkával le lehet kapirgálni, vagy dörzsivel ledörzsölni)
Sziasztok köszönöm szépen a válaszokat! :) Végül is sikerült megoldani a helyzetet :D
Kedves #1, sajnos a víz nem kifejezetten segített :/
kedves #2, habkő sajnos nem volt nálunk :(
Kedves #3, igazából sürgősen kellett megragasztani és inkább ideiglenesen, nem a hosszú tartás volt a cél :D (meg este igazából nem tudtunk volna honnan ilyesmit szerezni) de a sziszifuszi munka bejött, le lett kaparva :D
Kedves #4, igen, az aceton valóban hatásos (meg a C-vitamin is!) :D
Köszönöm mindenkinek a választ, mentek a zöld kezek! :)
Amikor nekem fröccsent az arcomra pillanatragasztó és kórházban kötöttem ki vele, akkor acetonnal és sebbenzinnel dörgölték. Túl sokat nem ért.
Ragasztója válogatja, hogy mennyire diffundál bele a bőrbe. Ha szerencsétek van, akkor csak a felső hámréteg sérül a lehúzáskor.
Nekem nem volt szerencsém, így meg kellett várjam, míg magától ledobja a friss bőr a ragasztós réteget.
Mondanom sem kell, azóta kizárólag gumikesztyűben és védőszemüveggel dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!