Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mért írja ezt a fűnyíró...

Mért írja ezt a fűnyíró használatija?

Figyelt kérdés

Briggs motoros gép. Most cseréltem először olajat. Az alján nincs már leerrsztő, ebből úgy kell kiborítani. Ezt így is csináltam, csak azt nem értem mért írja a használati, hogy előtte vegyem le a gyertyapipát? Ennek mi a jelentősége?

Rángattam is utána 5 percig, mert elfelejtettem visszatenni :)

2017. máj. 10. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért irja ,mert van aki ugy forditja a gépet,hogy az olaj oda is bele folyhat .Aztán olaj csere után rángatja a gépet,és nem tudja mitől nem indul,vagy hogy kerülhetett az olaj oda .Most legalább meg jegyezted .
2017. máj. 10. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Épp az ellenkező oldalon van, szinte lehetetlen úgy kiönteni belőle, hogy arra folylyon, de ugyanott írják azt is melyik irányba kell dönteni, pont az ellentétes irányba mint ahol a gyertya van. Ez egy picit akkor eltúlzott óvatoskodás.
2017. máj. 10. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem úgy kell kiborítani az olajat... egy mini kézi olajszivattyúval kell kipumpálni onnan... kb 2 perces tiszta munka... és nem kell burítgatni a gépet, hogy egy csomó helyre follyon olaj ahova nem kell...
2017. máj. 11. 07:18
 4/5 A kérdező kommentje:
A gyári leírása azt írja, hogy borítsuk ki egy bizonyos módon ami le is van rajzolva. Először nem tetszett, hogy mért nincs leeresztő csavar, de végül is ha úgy csinálja valaki ahogy kell nincs ezzel se semmi gond.
2017. máj. 11. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak biztonsági okokból írják ezt. nehogy beinduljon ha pl. átfordítod a kést.

Bár ez már túlzás. Hiszen ha nincs behúzva a kar a markolatnál, nem is ad szikrát + lendkerék le van fékezve.

2017. máj. 11. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!