Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyik hegesztőgéppel lehet a...

Melyik hegesztőgéppel lehet a legszivosabb varratot késziteni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 15:47
 1/7 anonim válasza:
Van lánghegesztő ill. ívhegesztő gép is . Te melyikre gondoltál ? Ívhegesztésnél pl. nincs jobb gép mint a jó régi dinamós verzió. Annál nem ragad az elektróda és olyan varratot lehet vele húzni,amilyet még a robot sem tud.
2010. máj. 15. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Lánghegesztő gépet én még életemben nem láttam. A lánghegesztés az oxigén és acetilén keveréke, van 2 palack, tömlő, pisztoly, de lánghegesztő gépet nem láttam még.

Ívhegesztésnél pedig sokmindentől függ a varrat. A hegesztőpálcától is nagymértékben függ. Hogy melyik a legjobb ívhegesztő gép? Hát passz, erre nem tudok válaszolni.

2010. máj. 15. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:
az ivhegesztőkre gondoltam mint például a trafos vagy a CO hegesztő
2010. máj. 16. 22:42
 4/7 anonim válasza:
CO az nagyon jó én elég sokat használom, de semmi baj nincs vele, de ha tényleg jó varratot akarok pl élkefémezés akkor a jó öreg dinamósat használom
2010. máj. 16. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
A varrat szívóssága inkább a felhasznált elektródától függ, mintsem a hegesztőgéptől.
2010. máj. 17. 15:33
 6/7 bkbhangya válasza:
tapasztalataim szerint a legjobb képek manapság az inverteres hegesztőgépek ezek egyenletesen terhelik a hálózatot nincs feszültségingadozásuk, egyenletes mély beolvadású varratok készíthetők vele. nem tudom milyen anyagminőséget szeretnél hegeszteni de fogyóelektródás megoldást javaslok rutilos vagy bázikus elektródával. a rutilos elektródáknak nagyon a beolvadásuk a bázikus elektródák erősebb, szilárdabb varratot képeznek.
2011. júl. 22. 10:57
 7/7 anonim válasza:
Inverter nagyon jó hegesztő gépek.De ha rendessen akarod hogy beolvadjon az anyag akkor Co2 inpuzzal hegessz..! Esab gépeket ajánlom ..én ezzel dolgozom és nincs vele gondom.
2012. júl. 1. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!