Van egy láncfűrészem. Mi lehet a baja?
Elektromos gép?
Lekopott pár fog belül a műanyag kerékről. Nagyobb terhelésnél ugrik, nem viszi már.
A régi lánc mélységhatárolóját meg már biztos lejjebb kellene venni, mert így nem tud elég nagyot harapni a vágószem, de ezzel a kisebb erővel még megbirkózik a műanyag kerék.
Köszönöm. De már nem garanciás. Csak keveset volt használva. De a fogas keréknek sincs semmi baja.
Tegnap azt próbáltam, hogy a csillag keréken van a láncnak a bemarás amit ő maga koptatott ki és a tengely ha mozdul hosszirányba, akkor esetleg a lánc mellé megy picit és attól lehet. Tettem be egy hézagolót , igy nincs hossz irányú kottyanás a tengelynek. De ez se jött be.
A két lánc közt talán egymás mellett annyi különbség van hogy a régi kb 1 mm-re meg van nyúlva, és az a jobb. Az is igaz hogy a régi kopott lánc az OREGON. Az újabb meg CARLTON ??? ha jól láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!