Véletlenül keverek uzemanyagot tettem a fünyiromba, ha kiszedem belöle es sima benzint teszek bele, akkor ujra müködni fog?
Üdv!
Elvben igen. Az olaj nem valószínű, hogy ilyen mennyiségben és idő alatt helyrehozhatatlan károkat okozott volna. Én a gyújtógyertyát venném ki elsőnek, valószínűleg "beköpte" a keverék. Azt pucold le a felesleges koromtól. Ha ez megvan,én kitekert gyertya mellett jópárszor meghúznám a berántózsinórt,hogy a karbiba felszívott keveréket kiadja magából és utána tenném csak vissza. Ha beindult és megy,akkkor használd ki a tankot, majd újra nézdd meg a gyertyát,mert lehet megint bekormolja. Ezek után elvben már jó lesz. Ha mégsem, akkor még kitalálunk itt valami más megoldási lehetőséget.
Egy nagyobb injelkciós fecskendővel szivasd ki a tankból az
üzemanyagot.Majd öntsél bele tisztát.Akár már így is indulhatna ,de vedd ki a gyertyát,pár inditás így ,aztán gyertyával.Bakker nálam még gázolajjal keverttel is indul .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!