Tudtok ajánlani MEGFIZETHETŐ áron ütvefúrót, ami tud panel lakás falába fúrni? Vagy mit kell nézni, mi határozza ezt meg?
Figyelt kérdés
Ugyanis van egy 20 ezer forintos gép - nem nekem- ami nem fúr panelban lyukat és van egy 10 ezres tescos gép -nem mai és szintén nem az enyém- ami pedig igen. Válaszokat köszönöm (:2017. márc. 12. 18:25
11/14 anonim válasza:
Én jártam már így, 6-os furat kellett a betonba, és telibe kaptam a vasalást. Átfúrtam, aztán mehetett tovább a móka. Persze utána újra kellett köszörülni, de működött. Persze lassú fordulat kell hozzá.
12/14 anonim válasza:
Viszi azt a vidia is, csak nagyobb élszög kell hozzá. :D Nyilván annak nem lövi ki az élét a beton, de ügyelni kell rá, hogy ne is törje össze. :D
13/14 anonim válasza:
Bármelyik SDS tokmányos gép jó lesz neked, ez fel van tüntetve a dobozon.
Fúrókalapácsot keress.
Így néz ki a fúrószár, ami bele való [link]
14/14 anonim válasza:
Kedves kilences!
Már én is régóta keresek egy olyan üzletet, ahol lehet venni előre gyártott lyukakat! És tegnap rá is bukkantam. Bementem a lyukboltba egy "tecsós" zacskóval és 30000 forintért televettem lyukkal. Sose tudni mikor lesz rá szükségem. Jó ha van a háznál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!