Szakembörök figyelem, segítség?
Figyelt kérdés
Csempébe vágott lyukra szeretnék felszerelni 2 darab kis lemezt, olyasféle lyuk amin a elektromos kábeleket vezetik be és erre nem lehet fedélt pattintani mert 1 vezeték jön kibelőle. A gondom hogy a lyuk tele van csótányokkal akik nyaralónak használják a konyha részeit, és ezért 2db formára vágott fém lemezzel úgy szeretném elzárni hogy azt a kábelt egy olyan rádiuszú kör zárja hogy más ne tudjon átjönni, a problémám hogy körülötte végig csempe van ezért nem tudok fúrni rá hogy felcsavarozhassam, a maszkoló szalagon is átjönnek nem tudom milyen ragszival lehetne összekötni csempét és vasat, válaszokat előre is köszönöm.2017. márc. 4. 13:38
2/4 anonim válasza:
És ha veszel egy kötődoboz fedelet, kifúrod/kivágod a kábel helyét rajta, aztán gazdagon besziloplasztozva helyére nyomod
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom átdugni a kifúrt lyukon a kábelt mert egy elosztó van a végén ezért gondoltam hogy 2 fél lemez közé zárom
2017. márc. 4. 21:09
4/4 anonim válasza:
Be kell vágnina szélétől a lyukig sniccerrel, hajlékony aannyira, hogy így át tudod bújtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!