Az ülő rész alatt tört le, azaz egy L alakú rész tört le. Gondolkoztam műanyag ragasztóban, de az nem biztos, hogy elég. Esetleg mivel tudnám odafogatni (odacsavarozni valamit)? Ötleteket várok.
Jó lenne egy fotó, mert így mindenki a saját fantáziájára hagyatkozhat csak. Azt se lehet tudni, fából vagy fémből van-e, meg hogy milyen az, amikor a kar az ülőrész alatt törik le ?
2017. febr. 17. 11:16
5/10 Alain Delon válasza:
Különben hogy vársz válasz, mikor semmit nem árultál el a székről? De a legjobb fénykép lenne, mert akkor látszik, hogy mi jött le, honnan.
2017. febr. 17. 11:16
6/10 anonim válasza:
ha jópár négyzetcenti a törési felület akkor mindkét darabot alaposan bepillanatragasztózod, összefogod egy percig és kész
nálam bevált, hangszert javítottam így, bár azért ezután se kell pl ráülni, mert nem arra való(bár hibátlan állapotban lévő karfára se)
2017. febr. 17. 13:01
7/10 A kérdező kommentje:
Műanyag, a képen a piros vonal mentén tört el. [link]
Fotózni nem tudom, mert a vidéki lakásban történt, és most visszajöttem Pestre 3 napra.
2017. febr. 17. 21:40
8/10 anonim válasza:
Ez már kuka, kivéve ha valami jó erős sarokvassal ragasztóval+csavarral megerősíted, de akkor is csak dísznek jó, és ronda is lesz.
Lomtalanításkor kukázz egy párat, az úgyse kell a tesóknak, mert nem ríz.
2017. febr. 17. 22:17
9/10 Alain Delon válasza:
Ha műanyag, azt mindenféleképpen kétkomponensűvel ragaszd, mert oldószeres esetén az oldószer oldhatja a ragasztandó anyagot. Ilyen például az Epokitt. Az Epoxi Steelt nem ajánlom, mert hiába kétkomponensű, nekem a polisztirolt oldotta.
2017. febr. 17. 22:21
10/10 Alain Delon válasza:
De a ragasztást valóban megerősítheted csavarral. Meg lehet azt szépen csinálni, hogy előfúrsz neki kisebb fúróval, amibe belehajtasz egy (vagy kettő) facsavarféleséget. A csavarfejnek meg befúrsz egy nagyobb átmérőjű csavarral (megsüllyeszted a furatot), amibe bele tud süllyedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!