Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ti raknátok szobába vinyl padlót?

Ti raknátok szobába vinyl padlót?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtunk, hogy leraknánk a kisebb szobába egy vinyl padlót ami valamivel egyszerűbb lerakni
2017. febr. 7. 06:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szobába való, én egy legalább 8 mm-es laminált padlót raknék, az elfogadható minőség vinylnél 4000/m2 felett kezdődik,+kell egy tükörsima felület,

alapozás, ragasztás, vagyis több munka, és sokkal drágább, nem is egyszerűbb, ha teljesen sima felületet akarsz.

Mire raknád?

Ha van barkácsolásban kicsit jártas barátod, ismerősöd, segít lerakni a lamináltat, nem olyan nagy művészet.

2017. febr. 7. 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:

sokkal drágább a linóleum mint a legtöbb burkolat.

lerakni csak tükörsima felületre lehet, mert különben tiszta légtáskás lesz idővel.

szóval az előkészület és a ragasztó meg az anyag sokkal drágább mint ha sima laminált padlólapot raknátok.

mellesleg szerintem ronda is, nem szobába való.

2017. febr. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!