Hegesztőpajzs max 10 000 ft ig?
Figyelt kérdés
Olyan kéne ami fényre sötétül és max 10 000 ft.2017. jan. 8. 11:02
1/5 anonim válasza:
google?
van egy csomó a neten, ennyiért meg már jókat lehet kapni.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom elég sok van.. 2000 ért is találtam de az azért túl olcsó a hoz hogy jó is legyen :D Arra lettem volna kíváncsi hogy ki milyet használ ilyen árkategóriában és ajánlja e azt.
2017. jan. 8. 14:53
3/5 anonim válasza:
Üdv!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Neten érdemes nézelődni. Akár a google, akár az árösszehasonlítók, mint az árukereső vagy az olcsóbbat. De vaterán vagy jófogáson is vannak magánszemélyektől megvehetőek. Ha ráér,akkor pedig aliexpressz. Kb 3-4 hét,amíg megjön. Cserébe kb 6-8 ezerből megvan és számtalan színből, mintából lehet választani. Amire érdemes figyelni, az a látómező mérete,bár ezek legtöbbje egy méretben van ilyen árban. A másik,hogy lehetőleg tudja a DIN 13-as sötétedést is,ne csak a DIN 11-est. Ha biztosat akar az ember, akkor Extol vagy iWeld, ezek garanciális termékek és már 10-11 között megkaphatóak.
Remélem sikerült segítenem! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!
2017. jan. 8. 15:38
5/5 anonim válasza:
Ha ajánlhatok ,akkor legyen nagy látómezős és 4 szenzoros. Az Aliexpresszről meg van ez 30 Usd alatt,itthon min 25 ropi egy ilyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!