Milyen hobbi csavarozógépet ajánlotok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy csavarozógépet vásárolni, de valahogy nem tudok dönteni. Fúrógépem van, amivel csavarozni is lehet, csak néha nem ártana egy külön csavarozógép is. Évi pár alkalommal használnám, de nem árt ha tudnék vele bútorcsavarokat is becsavarni. Akkust vegyek vagy vezetékest? Akkusból csal a líthiumos jöhet szóba. 14 Volt alatt sem szeretnék, mert azoknak kisebb a forgatónyomatéka. Sajnos jártam pár szaküzletben, de bizony nem olcsók. Amik árban megfeleltek volna, azok Ni-Cd akkusok voltak, amilyent nem szeretnék. 15-20 ezernél azért nem szeretnék többet rákölteni, mert úgysem használnám ki.2017. jan. 4. 18:55
1/3 anonim válasza:
A Lidl-ben kapható Parkside .Ár-érték arányban 15 000 3 év garival,20 volt,tökéletes,de sajnos ritkán van.Én ilyennel dolgozom.A 20 000-es felső határ nagyon necces egy ilyen jó minőségi géphez máshol.
2/3 nemcso válasza:
Akkus csavarozók után tavaly ősszel vettem egy ilyen vezetékest, ami nagyszerüen dolgozik :
3/3 ede1219 válasza:
Aldiban Workzone néven ugyanazt kapod, mint a Parkside, általában tavasszal szokott lenni. /nálam egy-másfél évet bírnak építőiparban, utána garanciában javítják, vagy cserélik újra/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!