Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Falfestésnél mi az előnye/hátr...

Falfestésnél mi az előnye/hátránya a szórásnak?

Figyelt kérdés
Egyéb okokból kompresszort szeretnék venni, és ha ezzel a jövőben a festést is meg tudnám oldani, akkor esetleg egy nagyobb/profibb kivitelt keresnék. Azonban valamiért gyanús, hogy az általam ismert festő/mázoló iparosok egyikénél se láttam még :-)
2010. máj. 3. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:

azért nem látni mert egy profi festékszóró(ami esetleg glettet is szór) milliós nagyságrend(nekem sincs).

előnye: sokkal haladósabb a festés,kevesebb festék fogy és ha nem tökéletes az aláglettelés, a festőhengerrel ellentétben nem szedi le a glettet(nem "csattan" le a fal)

hátrányai: mint mondtam a berendezés ára, aztán ami időt a festéssel nyersz, azt elviszi a fóliatakarás(mert ott aztán alaposan takarni kell mindent) valamint a gép tisztítása. ezenkívűl idő, míg megtanulod a szórást, takarjon a festék de ne folyjon meg. hirtelen ennyi.

Bandigyerek

2010. máj. 6. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:
tökéletesen igaza van az előttem válaszoló szaktársamnak. Használtan már 4-5száz ezerért megkaphatsz egy ilyen pumpát, de nem éri meg csak ha van rá munkád.Otthonra meg barkácsolni fújogatni összevissza....arra vegyél egy kis 25 literes kompresszort 20ezerért az obiba, vegyél hozzá egy felső tartályos szóró pisztolyt 15ért, és próbálj azzal fújogatni de csak oldószeres anyagot, mert ez arra való igazából.
2010. máj. 12. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:

első vagyok.

azt kihagytam,hogy a mai munkadíjak mellett, ha addig élsz mint egy teknős és mindennap dolgozol a géppel, akkor sem biztos hogy kitermeled az árát:(

2010. máj. 16. 07:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!