Milyen messze rakjuk a fát a kazántól? #tippek

A fának legjobb helye a kazánban van.
Mondok egy tuti tippet. Átalakítod érte a házad? Szerinted az itteniek közül járt már valaki nálad, hogy tudja milyen lehetőségeid vannak? Hihetetlen.
Gondoltam rá, hogy ilyen szenes ablak szerű beöntő nyílással látom el a helyiséget, de hasogatott fát nem nagyon fogok venni. :-)
Valami egymásra pakolható fa kaloda esetleg? Amiben az udvaron illetve a kazánházban is tudom tárolni a fát?

Vannak bajok. Egyik mondatban írod nem veszel fát másikban kérdezed hogy kéne ezt tárolni mármint amit nem veszel. (Gondoltam rá, hogy ilyen szenes ablak szerű beöntő nyílással látom el a helyiséget, de hasogatott fát nem nagyon fogok venni. :-)
Valami egymásra pakolható fa kaloda esetleg? Amiben az udvaron illetve a kazánházban is tudom tárolni a fát?)
Először is, köszönöm a haszontalan kommentet, így az értelmetlen olvasóknak is pontosítani tudom. Jelenleg rönkfát szoktunk venni amit mi fűrészelünk és hasogatunk fel. Jelenleg a kazán a földszinten van. Lépcsőznj kell a fával, nem ideális a dolog. Le fog kerülni a pincébe. Ég igen, lehet kapni fát úgy is hogy már teljesen feldolgozzák aztán leborítják az kapubejáródban. Esetleg leteszik egy palettán.
Szóval a kérdés továbbra is az, hogy van e valami jópofa módja a tárolásnak/mozgatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!