Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen márkájú dugókulcs...

Milyen márkájú dugókulcs készletet, villáskulcs készletet, fúrószál, légkulcs, festékszóró pisztolyt vegyek?

Figyelt kérdés

nézegettem már minden márkát, de nem tudom eldönteni, melyik lenne az ami tényleg bírja. Nem akarok olyat venni ami egy pár csavar kiszedésnél tönkre megy a feje. Rossz, gyengeminőségű nem kell. Egy közepes minőség vagy a fölöttire gondoltam ami árban még jo. De 30-40E ftokat nem akarok adni érte. Amihez kellene az motor, auto szerelés.

Furószálbol vmi jó erőset. Mert amit tényleg unok az az, hogy nem visz, már akkor se mikor kibontom és elhajlik eltörik minden...

légkulcs, festék szóró pisztoly.

légkulcsbol 700nm körül kellene, úgy hiszem annyi elég, az autóhoz, ha nem javítsatok ki, mert az ilyen 350esek csak arra jok, hogy apró csavarozások, keréket le fell ezt próbáltam.

2016. dec. 18. 12:19
 1/10 A kérdező kommentje:
néztem ezt a yato, extol premium, de ami dugokulcsban megfogott az a genius tools mert ők törésgaranciát adnak a termékeikre. árban viszont egész jók.
2016. dec. 18. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Krovából használtan talán még hozzájuthatsz ehhez a magyar gyártmányú készlethez:

[link]

Ipari felhasználásra gyártották valamikor. A TSZ-ben a nehéz gépek kerékcsavarjait is ezzel lazítottuk meg, két méteres vascsővel meghosszabbítva a szárát és azon ugráltunk. A dugókulcsok még ezt is gond nélkül bírták.

2016. dec. 18. 12:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy ilyen készletnek nagyon tudnék örülni :D
2016. dec. 18. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Ami nekem bejött az amit linkeltek,magyar és a Lidl- s powrfix.Ez ritkán kapható.Kibottul lehet minden tagját terhelni,úgy a hogy írták,csővel és erős akkus csavarozóval.A Yato-ról mondják még ,hogy az árához képest elfogadható minőség,de ebben kevesebb a darab szám.Autóhoz kell az 1/2" és a3/4"-os is, A Genius-t nem ismerem,de szerintem hobbi szereléshez megfelel.Abban egy készlet ára ,ami megfelelő számú is 30 000.A Powerfix-ből meg ez a második,mert az elsőt egy ó migráns megfújta.
2016. dec. 18. 14:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerszámnál nem érdemes sz@rakodni,főleg ha megélhetéshez-munkához kell.A minőségnek viszont ára van,de be is hozza.

Egy szétnyíló villáskulcs okozhat meglepetést és betegállományt stb.

2016. dec. 18. 14:53
 6/10 A kérdező kommentje:
inkább csak hobbi, de nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy nincs megfelelő szerszámom ami nem bírja és jöhetnek az alternatívák, most pedig van alkalmam hogy összeszedegessem a dolgokat, ugy hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, mit használtok? előre is köszi.
2016. dec. 18. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
A NEO márkát is megnézheted. A többségükre 25 év garancia van. Az áruk sem olyan vészes.
2016. dec. 18. 18:10
 8/10 anonim válasza:
king tony
2016. dec. 18. 18:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt a neot nem is ismertem. 25 év nem kis idő.
2016. dec. 18. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Félve mondom a fenti márkák mellett, de én vettem egy Lux-os, obis dugókulcskészletet 35-ért és nem bántam meg, hobby célra tökéletes.
2016. dec. 22. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!