Milyen márkájú dugókulcs készletet, villáskulcs készletet, fúrószál, légkulcs, festékszóró pisztolyt vegyek?
nézegettem már minden márkát, de nem tudom eldönteni, melyik lenne az ami tényleg bírja. Nem akarok olyat venni ami egy pár csavar kiszedésnél tönkre megy a feje. Rossz, gyengeminőségű nem kell. Egy közepes minőség vagy a fölöttire gondoltam ami árban még jo. De 30-40E ftokat nem akarok adni érte. Amihez kellene az motor, auto szerelés.
Furószálbol vmi jó erőset. Mert amit tényleg unok az az, hogy nem visz, már akkor se mikor kibontom és elhajlik eltörik minden...
légkulcs, festék szóró pisztoly.
légkulcsbol 700nm körül kellene, úgy hiszem annyi elég, az autóhoz, ha nem javítsatok ki, mert az ilyen 350esek csak arra jok, hogy apró csavarozások, keréket le fell ezt próbáltam.
Krovából használtan talán még hozzájuthatsz ehhez a magyar gyártmányú készlethez:
Ipari felhasználásra gyártották valamikor. A TSZ-ben a nehéz gépek kerékcsavarjait is ezzel lazítottuk meg, két méteres vascsővel meghosszabbítva a szárát és azon ugráltunk. A dugókulcsok még ezt is gond nélkül bírták.
Szerszámnál nem érdemes sz@rakodni,főleg ha megélhetéshez-munkához kell.A minőségnek viszont ára van,de be is hozza.
Egy szétnyíló villáskulcs okozhat meglepetést és betegállományt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!