Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért nyikorog a bojler?

Miért nyikorog a bojler?

Figyelt kérdés

Van egy Hajdu 80 literes bojlerem, 2 hónapos. A napokban vettem észre, hogy minden használat nélkül, a bojler nyikorog.

Laikusként utána néztem, hogy a hibás túlnyomás szelep okozhatja, tény h. miután azon keresztül engedtem ki vizet elnémult. Már csere érett lenne ez a szelep?

2016. dec. 17. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, az is lehet, de pl nézed hogy macska biztos nem szorult bele?
2016. dec. 17. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:

A biztonsági szelep alá került valami kis szennyeződés. Azzal hogy kiengedtél egy kis vizet(működtetted) megoldottad a problémát. Semmi további teendőd nincs, ha újra jelentkezik a hang, akkor csak meg kell ismételni.

Felesleges lenne lecserélni, ezek szinte soha nem hibásodnak meg!

2016. dec. 17. 08:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor figyelem tovább, remélem tényleg csak ennyi a gond, fájdalmas lenne ha 2 hónaposan már ilyen bajai lennének. Az tény h. eresztés után elhallgatott, illetve csak viz eresztéskor nyikorgott tovább.

A cicust is figyelni fogom, ki tudja... :)

2016. dec. 17. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!