Pálinkafőző vizsgáztatása? Avagy: Hogyan lehet bevizsgáltatni egy söröshordóból készített pálinkafőzőt?
Hitelesíttetni.
Hogy eu-s legyen.
Tervrajzok kellenek, pontos mechanikai számítások a felhasznált anyagokra, oldható és oldhatatlan kötésekre.
Beadod engedélyeztetésre egy zsák pénz kíséretében, aztán ha engedélyezték, akkor már csak nyomáspróbáztatod, és ha kibírta, már EU-s is lett.
Szerintem az egész legfeljebb 20x kerül többe, mint egy ugyanakkorát készen venni.
Mi a szarnak neked alu söröshordó?
Mer ha főzőt akarsz csinálni akkor saválló anyag kell neked, inox, szerintem rozsdamanetes is jó, de a lényeg hogy vas vagy réz legyen, és ne rozsdásodjon. más nem jó. duplafalú tartály kell, és az alját hegesztem majd be, 10k-nál többet ne adj érte. nézz körbe a környékbe, a kocsmákban van e üres.
Amúgy köszönöm a választ, mekkora nyomást kell kibírnia egy ilyen gépezetnek? mert a víztömítettségűek nem bírják a nyomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!