Teraszajtót és ablakot akarok szigetelni, hol tudok venni szigetelő szivacsot?
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 10:03
1/5 anonim válasza:
akár a tescoba is...de szivacs helyett én gumit vennék
2/5 anonim válasza:
Régen háztartási boltoknak nevezték, most inkább a festék-boltokban, vagy nagyobb üzletek esetén a festékeket, apró kézi szerszámokat áruló részlegnél keresd.
3/5 anonim válasza:
Idényszerűen láttam már LIDL-ben is, de a Tesco pl. folyamatosan tartja. Ezen kívül festékboltok, házépítő boltok, lakberendezési áruházak, szerelvényboltok, Diego, Ikea, Metro, Obi, stb. Szinte minden barkácsolással kapcsolatba hoztaó üzletben kapni, jobb helyeken 4...5 féle szélességben és minőségben is. Régen purfix szalag néven árulták az öntapadós szivacs szalagot, így érdemes rákérdezni. De a neten is megrendelheted webshopból, ha négynél több tekercsre van szükséged.
4/5 kisbubu1978 válasza:
Szigetelő szivacsot barkács boltba tudsz venni, kb kidobott pénz. Legfeljebb annyit érsz el vele hogy nem fúj be a szél. A nyílászáró cseréje lesz a megoldás.
5/5 anonim válasza:
Ne szivacs csíkot keress, hanem valamilyen profilt. Nekem a "D" profil tetszett a legjobban.
Egyszer régen ne volt más választásom és nem tudtam szerezni szigetelő csíkot sem akkor azt javasolta valaki, hogy nyomjak körbe a keret "álló" részén "sziloplasztot",
tegyek rá egy keskeny "folpakk"csíkot, hogy ne ragadjon össze, lazán csukd rá az ablakot, megszilárdulás után kész a szigetelés.
Ez csak egy ötlet volt, nálam remekül bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!