Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Gépkocsi ablakainak felületérő...

Gépkocsi ablakainak felületéről hogyan kell a fóliát leszedni?

Figyelt kérdés
a fólia nem gyári ujjkori állapotban lett feltéve de azóta gyürödött megszakadt és főleg nem engedik át a müszakin. Vizzel, szesszel próbáltam áztatni nem sok eséllyel...
2016. nov. 25. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nitróhígító és éles tolókaparó, valamint sok türelem.
2016. nov. 25. 20:04
 2/10 A kérdező kommentje:
az éles kaparóval a hátsó szélvédő fütésszálát nem vágom szét?....
2016. nov. 25. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
A fűtőszál az belül van, ha ott kaparod akkor lekaparhatja a fűtőszálat is. belül van a fólia?
2016. nov. 25. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:

"éles tolókaparó" "belül van a fólia?"

Ha fingod nincs valamiről mért kell válaszolnod?

Szikével megkezded egy saroknál aztán lehúzod a fóliát.

Üvegen maradt ragasztót higítóval letörlöd.

2016. nov. 25. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:

22:27! Ha fingod nincs valamiről mért kell válaszolnod?

Úgylátom hogy te még nem találkoztál olyan fóliával ami évek alatt szinte ráégett az üvegre, egy ilyen fóliát lehúzni teljességgel lehetetlen. Ha fingod nincs valamiről mért kell válaszolnod?

2016. nov. 25. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ösnek igaza van, ha belül van a fólia én nem próbálkoznék vele.

Ablakra tettem fel néhány éve gk. fényvédő fóliát, 3-4 tolókaparót felhasználva többnyire pár miliméteres darabokban sikerült leszednem a fóliát.

2016. nov. 26. 00:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Okoskodás megy, közben meg az sem egyértelmű nekik, hogy a fólia belül van. Szerencsétlenek.

Tóljátok az üvegen a jó éles tolókaparót, jó erősen.

2016. nov. 26. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
09:02! Ha hallgattál volna okos maradtál volna. Úgylátom hogy neked van még mit tanulni bőven.
2016. nov. 26. 09:08
 9/10 A kérdező kommentje:
a veszekedést elkerülve: BELÜL VAN A FÓLIA...kb. 12 éve van fenn és valóban igen rá van sülve próbáltam szikével fél órás munka kb. 5x5 cm-es terület...
2016. nov. 26. 11:57
 10/10 A kérdező kommentje:
igaz régi a probléma de közben megoldódott....hőlégfuvó használatáűval könnyen lejött mindenhonnan a fütőszálas ablakról is...majd az üvegen maradt ragasztót lemostam benzinnel /az volt otthon/ majd üvegtisztitó spray-al....jobb lett mint ujjkorában....köszönöm a tanácsokat...
2017. márc. 18. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!