Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Műanyag vödörre mivel lehetne...

Műanyag vödörre mivel lehetne felragasztani a terméskövet?

Figyelt kérdés
Üres 13l mosóporos vödörből szeretnék virágcserepet készíteni, gondoltam apróra összetöröm a követ és szépen ráragaszgatom majd kifugázom, de mivel rakjam rá hogy időt álló legyen.
2010. ápr. 28. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Sziloplaszttal.
2010. ápr. 28. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia.Elektormos műanyagragasztó pisztollyal.Lehet hozzá kapni különböző szinű patronokat is.Nem is olyan drága.Szerintem nagyon jó dolog.
2010. ápr. 28. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és ha szeretsz otthon barkácsolni és jó kézügyességed van akkor nagyon jó hasznát veszed máskor is.
2010. ápr. 28. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
A xiloplast és a pisztolyos ragasztó sem keményedik ki teljesen amikor megköt. A fuga viszont kemény lesz száradáskor. Én inkább csemperagasztót használnék.
2010. ápr. 28. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:

szia! régen a férjemmel mi is csináltunk ilyen dekorcserepeket, igaz azok agyagból voltak.epokitt

ragasztóval csíkokat, mintákat kentünk rá, és beleforgattuk apró fehér zúzott kavicsba.nagyon jól néztek ki és tartósak voltak.

a vödör elég nagy, szerintem valami folyékony áttetsző ragasztóval /nagyobb kiszerelésű/ próbálkozz.

üdv.

2010. ápr. 29. 08:41
 6/8 A kérdező kommentje:

A csemperagasztóval lehet műanyagra ragasztani?

A ragasztópisztoly is nagyon jó ötlet!

Köszönöm!!!

2010. ápr. 29. 17:23
 7/8 anonim válasza:
Würth K+D építési ragasztóval.Ez tuti.
2010. máj. 3. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

A szilikon nem igazán ragad műanyagra. Valami más fajta, hasonló ragasztó, mint amit az előző is javasolt lehet, hogy jó lesz.

A "melegtakony" (olyan pisztolyos ragasztórudas izé) is jó lesz talán.

2010. máj. 3. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!