Fa ajtófélfára rögzítenék műanyag fenyőgirlandot. De mivel? Szeretném ha leszedés után nem lennének vmi irgalmatlan nagy kráterek a fán, a picik elférnek.
Figyelt kérdés
Hagyományos rajzszögre gondoltam (de nem tudom, ér-e vmit), vagy olyan pici szögekre, amivel a képet rakjuk a falra.
Párom szerint elektromos tűzőgéppel lenne jó.
Van esetleg jobb ötletetek?
2016. nov. 10. 15:34
2/6 anonim válasza:
Én az ajtó-fal csatlakozáshoz tűzök gombostűt, nem látszik.
3/6 anonim válasza:
Gombostű.
Pici kalapáccsal be tudod ütni.
4/6 anonim válasza:
hiltiszalagból hajlítottam kampót amit az ajtófélfa és a fal közé raktam, így lyukak nélül megoldódott.
5/6 anonim válasza:
Az angolok "drawing pin"-nek mondják, amit rajzszögnek kellene fordítani, de az megtévesztő lenne, mert nálunk nem ilyen a rajzszög. Mellékeltem egy linket, hogy mire gondolok. A legváltozatosabb színekben kapható, a girlandokat például zöld színűvel szoktam rögzíteni és nem is látszik. De van átlátszó fejű is.
6/6 A kérdező kommentje:
Térképtű a neve.
Az sajnos nem jött be tavaly, mert elég merev a girland, és a tű rövid hozzá. Állandóan levált, meg a 3 évesem is nagyon karbantartotta. :)
Köszönöm a válaszokat, nekem mind hasznos volt!
2016. nov. 11. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!