Egy kicsi faállvány (ékszertartó) aljára szeretnék valamit, amivel forgatni tudnám az állványt, mit tanácsoltok?
Szóval egy téglalap alakú fa hasábot képzeljetek el (leegyszerűsítve), aminek az alja egy vékony falap. Ahhoz szeretnék rögzíteni valamit alulról, amivel tudna forogni az állvány. Kicsit olyan, mint a mikróban a tál, olyant keresék.
Van ennek valami neve? Hogy keressek rá üzletekben? A hasáb nem nagy, ne méteres valamire gondoljatok, kb 30 centis magas.
Nagyon köszönöm, hogy utánanéztél nekem! :)
Talán azt nem mondtam, bőven megtenné nekem egy manuális valami, tehát nem kéne elektromosnak lennie.
Valami ilyesmi, mint ami ez alatt van: [link]
A linkeden elindulva próbáltam forgó állvány címszó alatt rákeresni, de magát az alkatrészt nem találtam, csak komplett állványokat.
az jónak tűnik
mivel tv-t forgat ezért valószínű elég stabil is,de én az aljára valami nehezebb lapot raknék ami ellensújozza a rajta lévő állvány súlyát.
érted ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!