Ezek közül melyik az a ragasztó, amelyik krémszerű és betonkeményre köt?
Figyelt kérdés
Azaz se nem a pillanatragasztó se nem a Palmatex, hanem kb olyasmit keresek, mint a szilikonos tömítőanyagok, csak éppen ragasztóban, amelyek kőkeményre száradnak és akár fúrni, faragni lehet.
ezeket nézegettem, valaki esetleg próbálta már valamelyiket? igazából mindegyik krémszerű ragasztó, de nem ismerem őket
2016. okt. 13. 22:04
2/6 anonim válasza:
Epokitt, Eporapid és más kétkomponensű műgyanták.
3/6 anonim válasza:
Jól mondják. Az epokitt pl. több mint 20 éve van a piacon.
Szürkés, kőkeményre szárad, fúrni faragni lehet.
4/6 anonim válasza:
Jócskán több mint 20 éve. Már az én gyerekkoromban sem volt újdonság, pedig már 50 fölött járok.
5/6 A kérdező kommentje:
oké na de Epokittet kb 2 éve keresek és sehol nem találok.
ki forgalmazza azt még?
egyébként az OBI-ban kapható ilyen tubusos kinyomós vackok közül is volt, amelyik nagyon kőkeményre szilárdult, csak sajnos elfelejtettem, melyik volt az, 4-5-öt meg nem alkarok kipróbálni :)
2016. okt. 14. 09:48
6/6 anonim válasza:
Az Epokitt valójában inkább tapasz anyag, azaz rések, hézagok, lyukak kitöltésére szolgál. Persze összeragasztani is lehet vele, ha a két érintkező felület struktúrája ehetővé teszi, hogy a kis egyenetlenségekbe befolyva megkötés után ezáltal tartsa össze a két összeillesztett darabot. Ha viszont kifejezetten rést, lyukat, hézagot akarsz kitölteni, akkor jó lehet még a kétkomponensű, összegyúrás hatására megkeményedő epoxy gyurma (Epoxy putty, pl. Kőházy festékáruház), ami sokkal hamarabb megköt és viszonylag alaktartó még lágy állapotban is és nem folyik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!