Zöld BOSCH fúrógépet érdemes megvenni? Gondolok itt a kis IXO akumulátorosra vagy bármely nagyobb kábelos gépre.
oké,köszi
csak sok rosszat is halottam róla és féltem hogy rossz választás lenne
Kutyaólhoz külön fúrógépet akarsz venni??
Hát ilyen alkalmi munkákra megteszi, de rendszeres használathoz nem elég tartós, a zöld az hobbi kategória.
Ezt nem értettem én, hogy ha veszel egy kéket, akkor minek mellé a zöld, arra a pár alkalomra.
Ez nem olyan, mint mikor a neves festőművészt megkérdezik, mennyiért vállalná el a kerítésfestést. A kék fúrógép nem fog megsértődni, ha behajtasz vele pár csavart.
Full értelmetlen otthonra egy kisipari gép mellé másikat venni, főleg egyszerűbbet. Egyedül akkor van értelme, ha tényleg sok lenne a szerszámcsere. Pl két flexnek van értelme, ha felváltva kell vágni és csiszolni nagyjából mindig. Ilyenkor van értelme a jelentősen kisebb igénybe vételre egyszerűbbet venni, ha tényleg az is bírja majd. Vagy ha külön fúrót külön csavarbehajtót veszel, annak van értelme, mert a fúróval fúrni gyorsabb, a csavarbehajtón pedig van nyomatékhatároló, és erősebben hajt, miközben nem melegíti túl a csavart a fordulatszám.
Az IXO felejtős, kábé laptopszerelgető kategóriának nagy, rendes fába hosszabb/vastagabb csavarokat hajtani kicsi. Ilyennek viszont drága. De legalább szép. És nem fúró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!