Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Husqvarna 455 rancher vagy...

Husqvarna 455 rancher vagy 545 fűrész a jobb? Kb. Évi 20 m3 tüzifa tuskózásához.

Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Az 545 nagyobb az adatok alapján. De nekem a Husqvarna szervizese azt mondta ilyen célra 450 e tipusnál kisebbet nem szabad venni. Meg is vettem
2016. okt. 7. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:
És milyen a 455?
2016. okt. 8. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy álom vele fát vágni .kb 15 erdei köböt vágok vele alig fogyaszt viszonylag könnyű. Nem bántam meg egy forintját se. Már vagy 3 éve ezzel vágom a fát még a gyertyát se vettem ki. Csak láncolaj és benzin kell és megy reggeltől estig.
2016. okt. 8. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs a 450e -t jellemeztem nekem az van most látom a 455 érdekel de azt nem ismerem. Megnéztem a paramétereit egy hangyányival nagyobb mint az én 450 e tipusom úgyhogy biztosan nagyon jó gép az is. Úgy látom most egy árban vannakb . Nyugodtan megveheted.
2016. okt. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!