Kukorica LED izzó javítása?
Figyelt kérdés
Van olyan LED-em ami talán ha 2 órát ment és annyi,mi lehet a baja?Meg lehet javítani?Mit kellene benne cserélni?2016. szept. 22. 22:39
2/14 anonim válasza:
Ezert nem vasarolunk kinai piacon LED-izzot. Barmi baja lehet a transzformatortol kezdve a LED-ig, hazilag sose javitod meg. Legkozelebb majd normalis boltban veszed, ahol visszaveszik ha sz*r.
3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nagy baja nem lehet...
2016. szept. 22. 23:14
4/14 anonim válasza:
Ha csak 1-2 LED égett ki, valószínűleg nem jó a beültetése és nincs megfelelő hűtőfelülete. De venni nem fogsz tudni, sem átforrasztani, mert forrasztás közben is kimehet. Valójában nincs értelme javítani. Mindezen kívül sok más baja lehet amivel elsőre jó, de amúgy meg csökken a világítási óraszáma.
Normál boltban jó ezért venni, mert garanciába visszaveszik. Bár nekem is van kínából rendelt, és 2-3 éve hiba nélkül mennek.
5/14 A kérdező kommentje:
nem értem nálam miért nem jók...már vagy 8-10 LED tönkrement.valamelyik elkezdett villogni,aztán egy darabig bírta majd már nem világított.Másik meg olyan hogy felkapcsolom és ilyen nagyon halványan világít.Ezért gondoltam,hogy valami "meghajtó" rendszerét esetleg lehet cserélni.Valóban van 1 aminél a LED maga égett ki 1 db,mert látszik is hogy elfeketedett viszont a többinél ezt nem látni...
2016. szept. 23. 09:47
6/14 anonim válasza:
Akkor szokot a meghiásodás előtt villogni, ha túl nagy a tápfeszültség. Ezt kellene megvizsgálni
7/14 A kérdező kommentje:
Ez a túl magas tápfeszültség mit is jelent?
2016. szept. 23. 15:32
8/14 anonim válasza:
Akkor villog amikor már kipurcant a melegtől. Kínai szart nem érdemes venni, hidd el. Vegyél Osram-ot, philips-et, ilyesmit. Sokkal drágább, de örök élet. Kár a kínai vackokkal kísérletezni, rosszabbul jössz ki anyagilag, hidd el.
9/14 A kérdező kommentje:
de maga a led szerintem tuti,hogy jó
2016. szept. 23. 21:09
10/14 anonim válasza:
ismetelgesd sokaig magadban, hogy jo, attol megjavul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!