Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Napsárga fal miatt lehet most...

Napsárga fal miatt lehet most lila?

Figyelt kérdés

Kapucsínó barnát szerettem volna, az előző szín sárga volt.. Most meg kb olyan mint a levendula.. Ha tobb barnát teszek hozzá,akkor szürkés lesz..

Nem kellett sokszor átkenni,pedig azt hittem,hogy nem tünteti el a sárgát.

A másik szoba narancssárga volt,most almazöld, azt párszor átkellett kenni,de az tavaly volt.

2016. szept. 14. 23:23
 1/1 anonim ***** válasza:
én is kapucsínót szerettem volna amikor a fehérhez elkezdtem a barnát önteni (már tudom,hogy a neten rákereshettem volna előtte,hogy kell kiverni). Egy kicsit lilás árnyalata lett,de így is tetszett :) A gond az volt,hogy mindet el is használtam és a probléma akkor kezdődött amikor javítani kellett volna. Teljesen esélytelen volt,hogy ugyan azt az árnyalatot kikeverjem. Így vettem készen tényleg kapucsínószínt és átfestettem. Sokkal egyszerűbb és biztosabb ha tudás nélkül inkább a boltba kikeverteti az embert a megfelelő színt vagy kicsit drágábban (héra stb) megveszi a készt.
2016. szept. 15. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!