Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van 1 fűkaszám csak úgy indul...

Van 1 fűkaszám csak úgy indul be ha a karburátorjába kevéske benzint fecskendezek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
ha huzom simán nem indúl, benzincső kicserélve, hiába pumpálom a szivatóját akkor sem indul csak fecskendővel...
2016. aug. 11. 19:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
próbáltam akkor sem indul még kicsit sem, csakis ha befecskendezem a benzint akkor azonnal
2016. aug. 14. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Karburátortisztítás. Mondjuk volt ilyen akkor is, amikor a szivatóhimba nem nagyon illeszkedett a helyére. Azért előtte megnézném. Meg nyilván máshonnan is kaphat farslevegőt, sose lehet tudni.
2016. aug. 16. 19:08
 13/15 A kérdező kommentje:
2 szer pucoltam ki és fuvattam ki akkor sem indúl, csak ha a karbiba benzint fecskendezek
2016. aug. 19. 22:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Valahol levegő jut be. A benzincsőcserét is ezért ajánlják, mert filléres, és az ottani kis láthatatlan repedések a legalattomosabb farslevegő bejuttató helyek. Nem olyan bonyolult szerkezet, hogy ne lehessen rögtön két gyanúsítottra szűkíteni a kört: szivatóhimba (vagy ami helyette van) és az a műanyag szutyok cső a karbi és a henger közt. Esetleg az is lehet, hogy a karbi mégse szív. Ezek ilyen nyomásvezérelten szívnak, a dugattyú alatti növekvő nyomás löki a membránt, ami vagy membrán még, vagy már cserés, és vagy kapja a megfelelő csövön (szintén a hengerhez vezető műanyag vackon át) a nyomáskülönbséget, vagy nem.
2016. aug. 21. 07:28
 15/15 A kérdező kommentje:
levegő nem juthat be máshol mert tömítéseket kicseréltem mindenhol, benzincsöveket is szívja is a benzint de a szivatógumi nem lesz tele, szivatóhimbára gyanakodnék
2016. aug. 26. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!