Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » AWI hegesztésnél miért ragad...

AWI hegesztésnél miért ragad le a pálca?

Figyelt kérdés

Ugyanazon az amperon van hogy leragad és van,hogy nem. Nem értem. Saválló lemezt hegesztek gyökre. Takarónál nincs ilyen baj,mindig csak a gyöknél.

Mi lehet a baj?

2016. júl. 19. 18:18
 1/4 goaus ***** válasza:
100%
Mindig nehéz így látatlanban tanácsot adni, amire én gondolok: az biztos, hogy vagy túl kevés az áram, vagy túl lassan adagolod a pálcát. Gyors határozott mozdulatokkal próbálj adagolni. Ha a leolvadás megfelelő, nem szabad leragadjon. Remélem ez is segítség, de jobb lenne látni művelet közben.
2016. júl. 20. 11:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Közben megoldódott. Valamiért nagyon leszorítottam a pálca végét és nem tudtam adagolni folyamatosan, mert hol leragadt/elakadt,hol nem. Eddig nem volt ilyen problémám,úgyhogy nem értem. Az még hozzá tartozik,hogy kezdő vagyok. 3 hete hegesztek ezzel az eljárással.

Köszönöm a válaszod!

2016. júl. 20. 16:21
 3/4 goaus ***** válasza:
Nincs mit, sok sikert! Látom az akarás megvan, az mindig sikerre vezet!
2016. júl. 22. 09:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igen,terveim vannak. :)

Azóta már ment minősítésre egy lemezem,remélem jó lesz,aztán jövőhéten jöhet a másik is.

2016. júl. 23. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!