Az Extol egy jó márka?
Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy az Extol ( [link] ) egy jó márka e.
Venni szeretnék eszközöket (nem drágán) és ezt a márkát találtam.
A válaszoka előre is köszi
2016. júl. 18. 21:56
1/5 apababa válasza:
Sajnos csak az árának megfelelő minőséget képviseli.
2/5 anonim válasza:
Ipari gépeim vannak többségben, de egy asztalos barátommal ép azt beszélgettük hogy többnyire csak a motorjaik vannak komolyabban tekercselve. Most megjátszottam egy EXTOL prémium fúró-vésőkalapácsot,és most egy kisebb fúrókalapácsot. Az üzletben ahol vásárolni szoktam azt mondták hogy kevés az amelyikkel probléma van, pedig viszik vizesek és villanyszerelők is.. Nemrég az egyik építkezésen egy víz gáz fűtés szerelő egy Lidl Parkside fúrókalapáccsal dolgozott, pedig ő használja, és azt mondta az előző, 3-évet bírt ki neki. Egy 11kg-os vésőkalapács miatt hívtam az egyik Bosch márka képviseletet javítás ügyben egy 400 000 Ft-os gép miatt. A pali elmondta hogy azt felejtsem el hogy mint a korábbi 10-15 éves gépeim, a mostaniak is megérnek annyi időt mert a gyártás nem arról szól már ott sem. Egy villanyszerelőnek pl. csak Hilti gépei voltak, de elmesélte hogy egy srác aki új alkalmazottja volt, az első nap tönkretette az egyik aksis fúrókalapácsot.Szóval az Extolt prémiumot még akkor is érdemes megvenni ha szakember vagy. Panaszkodnak hogy melegszik.. Persze.. Nemrég szigeteltünk egy házat és egy Bosch fúrókalapáccsal dűbeleztem (kék fúrókalapáccsal) Olyan forró volt a hát hogy le kellett tennem pihenni időnként pedig az egy 2kg ipari fúrókalapács volt, persze nyári melegben dolgoztunk. Ha az öreg fűtésszerelő a tizen párezer forintos géppel 3-évig dolgozott, mennyi pénzt keresett vele, a gép árához képest? Egyébként egy nagy házat vásároltunk és a fűtést csináltuk itthon, ezért vettem a 10Joulos Extol fúró-vésőkalapácsot. A fűtésszerelő ismerősöm kérdezte mennyiért vettem, mert az 50cm kőfalat a pinceszinten is gond nélkül átfúrtuk vele. A beton födémek sem okoztak neki semmi problémát és ma is tökéletesen működik. Nyilván aki érzi hogy a gép forrósodik és nem teszi le 10 percre, az ne csodálkozzon hogy tönkre megy. Meg vannak azok az emberek akik teljes test súllyal ráfekszik, és lefojtja a gép ütőerejét, miközben azt hiszi hogy úgy hatékonyabban dolgozik a gép. Mindegy .. szerintem érdemes megvenni, mert ár érték arányban veri a drágább társait. Főleg ha csak otthonra kell.
3/5 anonim válasza:
felejtsd el... normális szerszám a kingtonynál kezdődik
4/5 ricsi1975 válasza:
Extol craft (zöld) otthoni alkalmi munkákhoz
Extol premium (narancssárga)Hobbi barkácsolóknak
Extol industrial (sötétzöld) ipari
Ha ezeket figyelembevéve vásárolod nem lesz gond velük.
5/5 anonim válasza:
Vagy ha azt figyelembe véve vásárolod, hogy minőséget akarsz venni, akkor
Gedore, Haupa, Facom, Poxxon, Wiha, Jonnesway, Knipex, Beta, CetaForm, Bahco elérhető nálunk.
Yato és Extol a legalja árban és minőségben is, mindegyiket próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!