Mi a teendő ha a fúró nem viszi a téglát?
Figyelt kérdés
Adott egy régi vezetékes fúró, meg néhány olcsó Ellix fúrószár, de nem tudok velük téglába fúrni. Vegyek egy ütvefúrót, vagy elég lenne csak jobb fúrószárakat venni?2016. júl. 12. 20:59
1/7 anonim válasza:
tudod mi a különbség a fa és a tégla fúrófej között?
2/7 anonim válasza:
Oda vìdiás fùró kellene ès ütvefùrò
3/7 anonim válasza:
Vegyél megfelelő méretű háromélű kézi falfúrót szerszámboltban és egy 25-50 dekás kalapács segítségével pontos lyukat tudsz vele készíteni a téglafalban.
4/7 anonim válasza:
falat csak ütvefuróval lehet fúrni
5/7 A kérdező kommentje:
Természetesen vídiás tégla fúrószárral próbálkoztam, csak gondoltam az olcsó fúrószár lehet a baj. Akkor szerzek egy ütvefúrót, meg esetleg jobb fúrószárat is.
2016. júl. 12. 22:03
6/7 anonim válasza:
Én javaslom, hogy jobb minőségű fúrószárat vegyél, ne a pár száz forintos szetteket. Olcsóbbnak tűnik, de amíg az csak 1-2 alkalomra jó, egy minőségibb fúrószár életed végéig elkísér. Megéri azt az egyenként plussz pár száz forintos árat...
7/7 anonim válasza:
Én 10-es válaszfaltéglába kínomban fúrtam magyar barkács fúrógéppel magyar fémfúróval 10-es tiplinek is lyukat, a gép azóta is működik... Csak annyi volt a titok, hogy hangra szabályoztam, hatossal kezdtem, és nyolcassal folytattam. Persze, nem árt egy fúróélezésben jártas haver, hogy a fúrók visszakerülhessenek fémfúráshasználatba. :)
De kisméretű téglában voltak igen gonoszok, az kétségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!