Józan Paraszt kérdése:
Black&Decker KS500-as dekopírfűrész vélemények?
Figyelt kérdés
Elhajlik a vezető lap,vagy erős,a kapcsoló tönkremegy hamar,ilyesmi.A tapasztalatok érdekelnének.Nem ipari használatra kéne,csak laza otthoni deszka fűrészeléshez,bútorlaphoz,de nem szeretnék 2 év múlva újat venni.7000-ért megéri?2016. júl. 12. 15:11
1/7 anonim válasza:
Valaha jó volt ez a márka, de az utóbbi években hihetetlen gagyi minőségben készítik, én nem vennék ilyet még otthonra sem.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor elkerülöm.Metabo vagy makita lesz inkább.
2016. júl. 13. 10:15
3/7 anonim válasza:
Nekem otthonra a Makita legkisebb dekopírfűrésze van, tizennyolcezerért vettem, de messze jobb mint bármelyik barkácsáruházas. Pontos, nem kotyog, nem lötyög, és megfelelően erős kis gép. A lap elhajlás egyébként nem annyira gépfüggő, nekem a gagyi lapok a Makitában is elhajlottak, míg a Berner, Abraboro, Bosch vagy Würth dekopírlapok tökéletesen működnek.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Végül egy Metebo steb65 quick-et vettem 19-ezerért,jó robosztus,bivaly 3 év garival,szerintem tuti jó lesz.
2016. júl. 14. 16:46
6/7 anonim válasza:
Igen, láttam a másik kérdésednél. :-) Ez sem rossz választás, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni. Ne sajnáld tőle a minőségi fűrészlapokat, és nem lesz vele gondod soha.
7/7 A kérdező kommentje:
Na ez már dekopír!Metabo,ajánlom bátran,ez alatt ne vegyetek gépet,inkább várjatok 1-2 hónapot és rakjatok hozzá egy tizest.A makitáé ebben az árkategóriában gyenge(19 ezer forint)
2016. júl. 15. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!