Csaptelep javítása?
Sziasztok!
Az egyik csaptelepet nem lehet normálisan megnyitni/elzárni, és ezt szeretném megjavítani. Nem szeretnék ezért szerelőt hívni, biztos nem annyira bonyolult, csak gondoltam előbb kérdezek nehogy hülyeséget csináljak.
Ilyen fajta a csaptelep:
A szabályozó kar alatti rész (ami a test és a kar között van, éppen csak egy kis része látható a kar alatt) lehet megrepedve.
E szerint:
a betét vagy a betét rögzítő lehet az? És ezt lehet itthon egy egyszerű embernek is kicserélni? Szóval ha bemegyek a boltba, és elmondom hogy mi a gond, akkor amit ott kapok az minden csaphoz jó kell hogy legyen? És itthon ha jobban erőltetem le lehet szedni a szabályozó kart, és kicserélni a hibás részt?
Na szóval abban kérném a segítségeteket, hogy egyáltalán melyik lehet a hibás rész (remélem megállapítható a leírásból), és hogy azt hogyan tudnám kicserélni?
Köszi! :)
A szabályzókaron, ami jelöli a hideg és melegvíz izányát, az a pöcköt kipattintod. A keletkező lyukon benyúlsz egy 3 imbus kuccsal, meglazítod az ottlévő hernyó csavart. Ezután a kar lehúzható. A takaró félgömb lepattintható.
...hogy kapsz-e pótalkatrészt? Nem tudom. De, hogy elkérik érte egy kínai csaptelep árát, az tuti.
A kerámia kartus cserélhető van 35,és 40mm-es alacsony és magas típus
Miután kiszedted ezt a belső részt,elbattyogsz egy szerelvényboltba ott megmutatod,és veszel bele egy újat kb 3eft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!