Érdemes vennem körfűrészt?
Figyelt kérdés
Bútor asztaloskodás a célom. Otthoni szinten (magamnak, barátoknak, ismerősöknek), nem ipari szinten.
Tehát végülis pontosság a lényeg. És ahogy elnézem a vágómélységük 5,5-6 cm. Annál vastagabb fát meg szerintem nem fogok vágni.
Nem azért kérdem, mert nincs rá pénz, de úgyis kell vennem felsőmarót és talán gyalut is hornyoláshoz.
Tehát van mire költenem :)
2016. jún. 20. 09:31
21/22 anonim válasza:
+Einhell gépem még sose volt, nem tudok róla nyilatkozni, de elvileg a Red Line termékcsaládjuk már a használható kategória.
Kézi körfűrészekböl meg igazából nem is láttam még olyat, aminek ne lenne dönthető 45 fokba a fűrészlapja :)
22/22 A kérdező kommentje:
tudnál linkelni vmi olcsóbb (max 60-70e) asztali fűrészt? :)
mert amiket a neten találtam, azokról nem tudom eldönteni, hogy jó minőségűek-e vagy sem.
2016. jún. 23. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!