Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen csavarhúzó kell ehez a...

Milyen csavarhúzó kell ehez a csavarhoz?

Figyelt kérdés

[link]

Se a csavar nevét nem tudom se pedig hogy milyen kéne hozzá.

Sok olyan dolgom van amit meg kéne csinálni csak emiatt nem tudom. És most mindenképp venni akarok hozzá csavarhúzót.

2016. jún. 14. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
körmös (spanner)
2016. jún. 14. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
39%

van belőle több méret.

Bit készletekbe is van ilyen, de elég rövidek szoktak lenni. nekem egy ilyen van, ebbe sok másfajta is benne van, speciális, jó szolgálatot tesz és strapabíró.

[link]

2016. jún. 14. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Jajj...ekkora problémát..! Fogsz egy megfelelő méretű... hosszúságú,szélességű normál (lapos) csavarhúzót és vagy fémfűrésszel vagy vékony vágókoronggal kivágsz egy kicsit középről....A bitekkel az a baj hogy az ilyen spec csavarok mélyen vannak és a bittatóval nem férsz hozzájuk...
2016. jún. 14. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

3-asnak van igaza.

Én is fogtam egy gagyi csavarhúzót és bevágtam középen

2016. jún. 15. 07:14
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Lepontozzátok a normális hozzáállást, pedig itt vagyok harmadiknak, és ismerek apámon kívül is legalább három szakit, akinek szintén meg se fordult a fejében, hogy külön vegyen ehhez csavarhúzót külön árkategóriában, mikor a megoldás triviális, és egy rosszabb lapos csavarhúzó már csak akad mindenütt!
2016. jún. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!