230-as flex fémvágó korong mennyit bír? (Tartályt kellene szétvágni).
Egy földbe ásott acél tartályt kellene feldarabolni...
Álló, 1600 mm átmérő, 3000 mm magas, vastagsága kb. 10-20 mm - rozsdás, így pontosan nem tudom (tetőnyílásnál 20 mm vastag, de az soknak tűnik).
Nagyflexel tervezzük darabolni, csak kérdés, hogy hány korong kellene?
Tetőt, alját körbevágni, oldalát 3 felé, azaz összesen 5+5+3x2.5= 17.5 méter hosszú 10-20-as acélt kellene végigvágni.
Mielőtt valaki javasolná - lángvágó nem alkalmas, mert föld van mögötte, így az olvadt acél visszajönne (ezt még a Terminátor se bírta ki).
Egyben nem tudjuk kiemelni - épületben van, nincs hely körbeásni, sem kiemelni, súlya 2-4 tonna.
Én egy 1000 miliméter átmérőjű 5 miliméter falvastagságú tartályt vágtam ketté ahhoz 2 korongot használtam el a 250 miliméteres korongból.
Hát ennyi, hátha ez segít neked valamennyire.
Nem irigyellek! Kemény meló lesz,és sokáig fog tartani.
Egy "igazi flex-szel" is több műszak,egy egyszerű gép talán ki se bírja,max ha sokat pihenteted.
Cserébe 32ezer az ócskavas tonnája...de "adagolható" méretűre szét kellene vágni.
Tapasztaltabbak válaszait is várom, akik rendszeresen dolgoznak nagyflexel : )
Plazmavágó szerintem ugyanolyan mint a lángvágó - föld van mögötte, így az olvadt fémet nem lehet kifújni - vagyis visszajön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!