Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol lehet nagyon jól nyúló,...

Hol lehet nagyon jól nyúló, de erős gumiszálat kapni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán, hogyan keressem? Házi kísérletezéshez kellene.

2016. máj. 31. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
De milyen vastag kellene? Pl. a gumipókból lehetne kinyerni erős gumit, vagy ha vékony kell, akkor a horgászok használnak kifejezetten jól nyúló, erős gumit.
2016. máj. 31. 13:41
 2/5 gomzoli ***** válasza:
0%
Ha csak 1-2 mm vastag kell, akkor a horgászboltban "erőgumi" néven kapsz, ha annál vastagabb, 5-6-7-8 mm kell akkor csúzligumiként (ez üreges cső) szintén a horgászboltból.
2016. máj. 31. 15:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Pontosítom a kérdést. Olyan gumi kéne nekem, ami 1 kg súlyt elbír úgy, hogy közben a megnyújtatlan hosszának 10-20-szorosára nyúlik meg. Sajnos az erőgumi közel sem nyúlik ennyire, sem a kalapgumi. A gumipókban lévő gumit még nem néztem, az lehet, hogy ilyen?
2016. jún. 1. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem az erőgumira, hanem a rakós, ill. spiccbotok begumizására használt gumikra gondoltam. Ezekből létezik tömör és csőgumi, különféle anyagokból (pl. latex), különböző vastagságban, rendkívül rugalmasak és 1 kilónál bőven többet bírnak.
2016. jún. 1. 14:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez már tényleg jónak tűnik. Itt látok is ilyen gunmikat: [link]
2016. jún. 2. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!