Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A garázs régi, porló beton...

A garázs régi, porló beton aljzatát hogyan tudnám pormentessé tenni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 14:27
 1/7 Harmoka ***** válasza:

Van egy műgyanta alapú önterülő anyag, most nem tudom milyen néven forgalmazzák, azzal meg lehet oldani.

Fel kell jól söpörni, van hozzá egy alapozó, azzal le kell alapozni, utána ráönteni ezt az önterülő anyagot és nagyjából elsimítani. (Nagyjából vizszintes felület kell, ha domboldalban van a garázs akkor nem jó.) Gyorsan kell vele dolgozni, mert hamar besűrűsödik. 1 nap száradás után egy fényes sima felület lesz. Több szín van belőle.

Barkács áruházban megmondják, mi a neve és mennyibe kerül mostanság.

2010. ápr. 9. 14:56
 2/7 omadjoe ***** válasza:
Járólap? szomszédok irigykednének, az biztos... :D
2010. ápr. 9. 22:48
 3/7 A kérdező kommentje:
A járólap nagyon megemelné a garázs aljzatának szintjét. Mivel billenő garázskapunk van, minden miliméter szintkülönbség számít.
2010. ápr. 10. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Az önterülő műgyanta felkeltette az érdeklődésemet, remélem az ára nem csillagászati és házilagosan is kivitelezhető.

Mindenkinek köszi a segítséget.

2010. ápr. 10. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
én is azt javasoltam volna, mint az első válaszoló!
2010. ápr. 10. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem Tipoxnak hívják ezt a műgyantát. Nagyon tartós, kopásálló. Csúszásmentesíteni nem árt ,mikor le van kenve finom szemcséjű sódert kell rá hinteni.

Egyébként amit én láttam azt festőhengerrel vitték fel.Igen és elég borsos az ára.

2010. ápr. 12. 23:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönet a válaszolóknak!
2010. ápr. 17. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!