Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi van ha hálózati melegvizet...

Mi van ha hálózati melegvizet adagolok a Sima barkács sterimó/magasnyomású mosómba? Akkor az gőzborotva lesz? :D

Figyelt kérdés

2016. ápr. 30. 20:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen gondoltam rá én is..köszi a válaszokat kipróbálom azért mert végülis semmibe nem kerül..(egyébként van rajta vegyszeradagóló egy kis tömlőn felszívja be akarom azt is kötni)még max annyi hogy ez nem tudom olyan de olvastam nagyobb kategóriás gépeknél meghatározzák hogy bemenő víz hőmérséklete max 40-60 fok...gondolom mert vízhűtéses a magasnyomású kamrája/szivattyúja de ennél a tipusnál nem gondolom majd rákeresek holnap :)

de tényleg köszi mindenkinek a segítőszándékot :)

2016. ápr. 30. 23:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem Ne engedj rá 40 foknál többet,hisz kis körömnyi nagyságú műanyag membránok(3)vannak benne,azok deformálódhatnak a hő hatására!

Az ipariban réz van,az bírja.

2016. máj. 1. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!