Mi a véleményetek erről a hegesztőről? (einhell bt gw 190d)
Háhhááá ! Majdnem ugyanilyenem van !
Hazsnáltan vettem , újszerű állapotban karc és por mentesen. Tényleg látszódott rajta h alig használták . Nekem sajnos nem vált be :((
Nem hegesztek hanem "varacskolok" vele .Mintha ingadozna hegesztés közben az áramerőssége , míg a "régivel" gyönyörüen elrecsegek.
Várj pár választ még ..Leet csak béna vagyok hozzá !
Ugyanitt occcsóó co-gép eladó :D
Vicc volt nem adom el !
Önvédő porbeles huzalt nehéz jót találni, kábé egyedül az Esab Coreshield 15 az "igazi". Tudni kell, hogy ahol salak van, ott húzóra kell hegeszteni (akad kivétel: a fölfelé függőleges varrat), angolul könnyebb: "if there's slag, you'll drag". Védőgázas hegesztésről el nem tudom képzelni, hogy némi gyakorlással és értelmes, elemző-korrigáló alapállással varacskolás lesz a vége, bár láttam már ezt-azt. Magával az einhell márkával általános probléma, hogy amennyivel drágábban adják, annyival halványabb minőségű egy-egy közismerten jól sikerült azonos kategóriás alternativánál. Kompakt fogyóelektródásból az iWeld Gorillát szokták ajánlani, vagy az Alfaweld azonos tudású gépeit, de csak annak ajánlott, akinek külön kell ez a hordozhatóság, és tud porbelessel hegeszteni. Igazából ahol kezd vékony lenni a lemez, és a bevont elektródás nem olyan jó, oda még jó ez, de ennyi. A nagyobb termelékenység nem valódi előny, mert nagyon magas költség mellett lehetne vadul rakni a huzalt vele.
Mindenki másnak jobb egy nagy (akár egyfázisú) gép meg egy jó szénsavpalack reduktorral, összességében alig nagyobb bekerülési költséggel, és töredékáron fenntartható, miközben nem kell otthonra univerzálisabb. Természetesen a védőgázos csak beltéri használatra (szélcsend) alkalmas.
A fő kérdés, hogy mire akarod használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!