Hol tudom ezt a terméket "Szerelhető sodronyvég"-et vásárolni? . , mert az OBI-ban nem is hallottak még róla! Szakító szilárdsági táblázat kg-ban, sodronykötélhez és hegymászó kötélhez.
Ezt a Szerelhető sodronyvég-et keresem és sehol nem lelem az interneten sem. Ha netán meg lehetne valahonnan rendelni, és ha az mondjuk az E-Bay vagy az Amazon lenne, az lenne ám csak a Tuti!
Továbbá, ha van jobb javaslat, nyitott vagyok rá!
És, ha valaki netán németül is meg tudná nevezni ezt "Szerelhető sodronyvég"-et, mert ez valami speciálisabb, szakmai nyelv! ;-) :-)
(130-180 kg megtartása a feladata)
Érdekelne még táblázat is,ahol mondjuk meglelem, hogy az 5mm-es sodronykötél 160kg - ig teherbír, a 2-3mm -es max.40kg -os terhelést tud maximálisan elviselni, stb..?
vasbolt.
ugyanaz, amit írtak, csak felénk így hívják.
profi szakemberek dolgoznak akkor az obiban is.
nálunk nincs obi, de mikor filc felületű korongot kerestem flexre, 3 boltban mondták, hogy ilyen nem is létezik.
ezek szerint én olyasmivel dolgoztam (merthogy korábban volt ilyenem), ami nem létezik. érdekes...
Hello Mindenki!
Először is szeretném Mindenkinek megköszönni a hozzászólását és segítségét!
Köszönöm! :-)
OBI, ami egy OBI! :-(
Sajnos itt felénk nem igazán vannak kicsi "szaki" boltok, illetve meglehetősen ritkák.
És állítják, hogy ilyet még nem is láttak erre! :-) :-)
Létezik, hogy ez Németországban nem kapható?
Miként tudnám ezt internetről megrendelni?
Talán a boltnak ("DWD 2002 kft") van valami honlapja?! :-)
A kemény az, hogy az OBI-ról itt is ez a vélemény(pedig Nekik hazai, mint nekünk a CBA volt, ami olyan szinten volt kritikán és színvonalon aluli, hogy bár a CBA a házunk előtt volt, a túlsó oldalán az utcának, de inkább 15 perc kocsikázás egy normális közértbe. Még kenyeret sem vettünk ott, mert 1 utcányira volt egy pékség Újpest központban! :-) ), ha valaki barkácsol rendesen, annak abszolút ugyan ez a véleménye, csak ha muszáj és ha akció van, netán nincs más a közelben, csak ezen esetben megy az OBI-ba.
Nem is érti senki sem, hogy miért mondják a reklámokban, hogy szakembereknek készült az áruház, mert inkább házi asszonyoknak! Szakemberek kilóra vesznek csavart is, nem darabra (3-5db/csomag?! :-) )
Előre is köszönöm! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!