100 wattos villanykörtét csavarhatok be, ha az van a lámpára írva, hogy max 60 watt?
Figyelt kérdés
100 wattos villanykörtét vettem, és akkor vettem észre, hogy a búra aljára rá van írva, hogy max 60 watt, amikor épp becsavartam. A nappali villanyáról van szó, tehát egy olyan lámpáról, ami sokat szokott égni.2016. márc. 17. 18:57
11/14 anonim válasza:
Igen, lehet kapni ezeket az izzókat csak nem 49 forint már, hanem 250.
12/14 anonim válasza:
Nálam a 100as jó abban amire max 60 van írva, De nem műanyag a foglalat. Viszont, ha 150es égőt teszek bele az már csak a kinti régi porcelánban hajlandó égni.
13/14 anonim válasza:
Nálam is porcelánban van a 100W-os égő. Szerencsére nálam nem ég, csupán világít... :)
14/14 anonim válasza:
Anya rezgésbiztos 100W-os izzót tekert a húgom szobájába egy max 40W-os foglalatba és nem történt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!