A csiríz fel lehet javítani valamivel?
Figyelt kérdés
Papírmaséhoz kellene és arra gondoltam, hogy összekeverem vízüveg oldattal, hogy tartósabb, erősebb legyen a kész termék. Mi a véleményetek erről, esetleg tudtok valami mást ajánlani?2016. márc. 14. 09:51
1/7 anonim válasza:
csiríz? AZ nem liszt és víz keveréke??
2/7 anonim válasza:
De, az, elvileg. De annál azért már elég régóta léteznek sokkal hatékonyabb ragasztóanyagok is, elérhető áron.
3/7 anonim válasza:
De végül is ezen a nyomon elindulva, ha egy kis vízoldható ragasztót (pl. papírragasztó) keversz hozzá, az valószínűleg javít rajta. Ha többet, akkor még többet javít rajta. Ezt a hatékonyság-növelést egészen addig lehet fokozni, amíg végül teljesen kihagyod belőle a csirizt, akkor lesz a leghatékonyabb a ragasztó-képessége.
4/7 anonim válasza:
#2-Köszi
sztem a #3-as leírta, én is ezt tenném.
5/7 A kérdező kommentje:
Vízüveggel a csirízt fel lehet javítani?
2016. márc. 14. 19:28
6/7 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz ennyire a csirizhez?
7/7 anonim válasza:
Nekem éppen fordított a kérdésem, miért ragaszkodsz ennyire a vízüveghez?
A csirízt is rendeen meg kell főzni. Ragadóssá a liszt sikértartalma teszi. Gyógynövényes és bio boltokban lehet kapni külön sikért. Szejtán néven forgalmazzák, még ragadósabbá teheted. De ennek lagalább egy kis rugalmassága van, ha megszárad. Ha vízüveggel elrontod, akkor a papírmasé helyett "üveget" gyártasz, ha odakoccan valamihez - eltörik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!