Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fa beltéri ajtó kotyog, miért?

Fa beltéri ajtó kotyog, miért?

Figyelt kérdés

Teljesen új fa beltéri ajtókat raktunk be, a mester rendesen megcsinálta, nem szorul, nem feszül.

Mégis lötyög, vagyis amikor be van csukva, és van egy kis huzat, mocorog az ajtó. Természetesen a gyerekszoba ajtaja. Azt feltételezem, hogy a nyelvnek kellene bent tartania. De miért lötyög? Ha állitok a zsanéron, akkor feszülni fog az egész ajtó, szóval nem hiszem hogy ez lehet a megoldás.

Akkor vajon mi lehet a megoldás?

2016. márc. 13. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
1 kép nem ártott volna a zárról és a zsanérokról.
2016. márc. 13. 15:35
 2/7 anonim válasza:
van a tokban élgumi?
2016. márc. 13. 15:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Képet sajna nem tudok készíteni mert nem otthon vagyok.
2016. márc. 13. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincs élgumi, de emlékeim szerint a helye megvan, vagyis nútja van.

Nem is gondoltam erre, mivel a gyártó nem adott hozzá. Igazan azt sem tudom, hogy ez jár-e hozzá, vagy ezek szerint nekem kell gondoskodni róla.

2016. márc. 13. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha az ajtó kivitele gumis akkor annak benne kell lennie.
2016. márc. 13. 17:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 15. 08:38
 7/7 anonim válasza:
Mi lett végül a megoldás? Ugyanebben a helyzetben vagyok, most kezdte ezt csinálni az egyik ajtóm. Fél évig egyáltalán nem kotyogott...
2023. júl. 18. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!