Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lapszabászatban ez miért van így?

Lapszabászatban ez miért van így?

Figyelt kérdés

Rendeltem rétegelt lemezt 55cm x 49cm.

A számlán mégis az van, hogy egy tábla rétegelt lemezt vettem kb 2600Ft-ért.

Miért?

Pont ekkora egy tábla?

Vagy bármilyen méretet kérek akkor is egy egész táblát számláznak?

2016. márc. 8. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez úgy működik.
2016. márc. 8. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Vagyis akármekkorát kérek táblát számolnak?
2016. márc. 8. 14:07
 3/9 anonim válasza:
igen, egész táblát számolnak. Gondolj bele mit kezdenének a táblák fennmaradó ki nem fizetett részeivel.
2016. márc. 8. 14:54
 4/9 dirtboy ***** válasza:

leírhatnál több infót pl hogy hány mm vastag és hogy szerepel e a 2600ft-os táblának a mérete.

a 125x250cm-es tábla ha 2600ftért van akkor az alig pár milliméteres lehet,ha viszont vastagabb anyag akkor valószínű ennyiért nem 125x250-es szabvány van hanem kisebb tábla is van náluk.

úgy mint itt is

[link]

125x250-es táblát én biztos vagyok benne hogy nem számoltak neked fel,akkor senki nem hagyná ott a maradékot,biztos hogy kisebb tábla méret volt és a rendelésed túl lépte azt a %-ot amivel csak a levágott részt kell fizetned.

2016. márc. 8. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
furcsa. nekem eddig még mindig a tábla m2 árát számolták nekem vissza, akárhol vettem (18mm vastagot). Konyhapultoknál van az, hogy egyes darabokat teljesen kifizettetik, akármekkorát vágatsz belőle. de itt is szokott olyan lenni, amit visszaosztanak.
2016. márc. 8. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
de nem ártana tudni, hogy amit vettél, annak mennyi m2-e. a fehér a legolcsóbb, talán 2400-300-ig. de sok kerül 4-5 ezerbe is.m2-e
2016. márc. 8. 19:43
 7/9 A kérdező kommentje:

4mm-es volt. És a számlán csak "1 tábla" mértékegység szerepel. Négyzetméter nincs.

És akkor igényt tarthatok a tábla "maradékára"?

2016. márc. 9. 07:04
 8/9 anonim ***** válasza:
elvileg igen. de inkább érdeklődd meg pontosan előbb, hogy mi, mekkora mennyibe kerül, azt, hogy a számla mennyisége nem egyezik a vásárolt mérettel. Aztán ha teljeset kell fizetni, akkor kérd a többi részét, vagy fenyegetőzz a fogyasztóvédelemmel.
2016. márc. 9. 09:49
 9/9 anonim válasza:
Szabvany szinu butorlap illetve naturfarostlemez,hdf,ezeknel csak a leszabatott nm-t es a szabasdijjat fizeted es viszed. De pl tablasitott fenyo illetve retegelt lemez vagy ritka szinu butorlap (pl:bytl zold) egesz tablat adnak csak amelyet fizetsz es oda kell hogy adjak hiszen kifizetted. Ebbol a tablabol amennyi nm-t leszabnak,annak szabas arat fizeted.
2016. márc. 16. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!