Herkules HE200 típusú magasnyomású mosóhoz keresek robbantott ábrát, tud-e valaki segíteni ebben?
Jó azért pár tipp ami nálam már bevált. Az olyan fura csavarokat is ki lehet nyitni. Példa a süllyesztett háromszög nyílású. Kell egy csavarhúzót belereszelni, elég az egyik lapjához. Ha puha anyag akkor erős és stabil fogással és nyitással nyitni, mert ha megcsúszik elbarmolja. Ha nagyon kell konkrét 3szöget kell kireszelni egy elhasználódott csavarhúzóból. Érdemes megnézni - a képen úgy tűnt - hogy van egy csapszeg szerű rész a végén valami csavarral. Szóval ha kicserélhető egy másik csavarra ami tartja akkor érdemes kicserélni.
Ha szétjött elsőre jó megtisztítani hátha némi vízkő emeli meg a tömítő gumit, vagy más kosz. Ha ez kevés cserélni kell és a szorulási síkjai a fontosak, ha kell a szélét oda is lehet vágni. Én cseréltem már így amihez nem volt gumi gyűrű, vettem egyet ami olyan vastag és kívül belül kivágtam sniccerrel. De a szorulási síkokhoz nem nyúltam így azok szépen passzolnak, és a beleférő legnagyobbra hagytam a vágott méreteit. Ez a házi cucc kb 4 éve tökéletes és megnéztem kibír még 5évet is simán. Többet is mert jobb gumija van, de elöregedhet azért.
Ha életlen is a képed legalább hagyd jó nagy méretűn, ezek ha megnyitod nagyon kicsik. Így látatlanban ennyi, de ha van valami szólj. Szerintem tuti megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!