Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miből készítenél egy kis...

Miből készítenél egy kis emelvényt mosógépnek?

Figyelt kérdés
Előltöltős mosó-szárító gépet szeretnénk venni, viszont, ha a járólapra teszem, akkor nem lehet kinyitni az ajtaját, ha megemeljük úgy úgy lenne. Ötleteket szeretnék kapni.
2016. febr. 23. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Zártszelvényből kell összehegeszteni.
2016. febr. 23. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Raklapból.
2016. febr. 23. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

sokféleképpen megoldható, lehet csinálni zártszelvényből, talán a legpraktikusabb, de hegeszteni kell hozzá. Lehet csinálni bútorlapból is, persze kellő merevítéssel, mert azért van súlya a mosógépnek, itt mindenképp figyelni kell, hogy legyen valami lába, hogy véletlenül se álljon vízben, ez addig jó, amíg egyszer el nem romlik a mosógép, és a kifolyó víz el nem áztatja, viszont elég esztétikus lehet, akár alatta egy polc is megoldható ahol a mosópor, öblítő tárolható... és a legegyszerűbb megoldás a raklapos verzió...

Ha pesti, pest megyei vagy és a bútorlaposat választod, szívesen segítek...

2016. febr. 23. 16:56
 4/10 TappancsMancs ***** válasza:

A zártszelvény megoldaná az erős keretet, de valami teteje is kéne még neki. Szerintem olcsóbb fa lenne talán a legjobb erős impregnálással vízállóvá is tehető (méhviaszos kence). Akkor az előlapja is megoldott esztétikus lenne, szebb mintha lábakon állna. De elég lehet egy fa lap és venni hozzá bútorlábakat az meg állítható, az se árt. Bútorlapot is tudnak már vízállóan élzárni + bútorláb mondjuk. Kombináld ki ami neked igény.

[link]

2016. febr. 23. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
OFF: Én csak a "ha a járólapra teszem, akkor nem lehet kinyitni az ajtaját" részt nem értem. Nekem is olyan van, az ajtó kb. 30 cm-re van a padlótól, probléma nélkül használható.ON
2016. febr. 25. 11:06
 6/10 TappancsMancs ***** válasza:
5ös ezt én se értettem hogy lehet. Kérdező ha elmondod ezt is megnézhetnénk hátha jobb megoldás is van, egyszerűbb és olcsóbb.
2016. febr. 25. 12:15
 7/10 A kérdező kommentje:
:) Pici a fürdőszoba és ott a wc.:)
2016. febr. 26. 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Így már érthető. :)
2016. febr. 26. 16:05
 9/10 TappancsMancs ***** válasza:
A bútorlábat részben visszavonom. Lehet a centrit nem bírná, még nem próbáltam de ez könnyen lehet.
2016. febr. 26. 20:06
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es, ezen én is gondolkodtam, de majd meglátjuk. Mindenesetre nagyon jó ötleteket adtatok, és sokat, lehet csemegézni belőle. Nagyon köszönöm mindenkinek!!
2016. febr. 27. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!