Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mért kapcsol sűrűn ki be a...

Mért kapcsol sűrűn ki be a mélyhűtő?

Figyelt kérdés
Elromlót a Mélyhűtő termosztát vettem másikat.Sűrűn ki be kapcsol.Azt szeretném kérdezni hogy az ami a termosztáton ami érzékeli a hőmérségletett ami a termosztáton van összetekerve drót azt meddig kell bedugni a mélyhűtőn levő kis lyukba?Én kb:20 cm re feldugtam ameddig bírtam.A régi is eddig volt bedugva.Tovább nem is birom.És lehet hogy azért kapcsol sűrűn ki be mert a többi drót kint van és az is érzékeli a meleg hideg hőmérségletett?Vagy elég csak addig bedugni mint a régit mert lehet hogy a végén van az érzékelöje?
2016. febr. 19. 20:35
 1/2 spectator ***** válasza:
A bedugásban nem látok problémát. Ellenben nem jegesedik most jobban a hűtő, mint régen? (Romlott a hőszigetelése, ajtó!) Akkor szokott sűrűn kapcsolni, ha a kikapcsolt állapotban túl gyorsan melegszik (=gyengült a hőszigetelése). Egyébként a termosztáthoz szokott lenni hőmérséklet-skála, vagy legalábbis pöttyök, ha ezt túl hidegre állítod, akkor naná hogy gyakran fog kapcsolni.
2016. febr. 20. 00:31
 2/2 anonim ***** válasza:

jobb lett volna szerelőt hívni, mert nem csak a termosztát romlik el. sőt, sztem ritkán(hacsak meg nem törik valahol). ellenben ha szökik a gáz, akkor ugyan ez a jelenség. Ebben az esetben viszont általában kuka a mélyhűtő. Mert a kicsi lyukat alig találni meg, és a szigetelést sem lehet lebontani a hűtőről; csövet meg képtelenség így cserélni.

Inkább szerelőt hívj.

2016. febr. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!