Gérvágó fűrésztárcsáját hogyan tudom házilag megélezni?
Figyelt kérdés
Vídia fogazású, de már elkopott és tépi a fát.
Jelenleg nem tudok most újat venni (12 ezer egy új tárcsa)
Valami módszer, hogy egy képkeret elkészítéséig megélezzem valahogy?
Van flexem, mindenféle csiszoló korongokkal, reszelő az szerintem ilyen kemény anyaghoz nem jó.
2016. febr. 6. 14:10
1/5 anonim válasza:
Ha szénacél akor könnyen egy akármilyen köszörűvel, ha vidia betétes akkor nagyon nehezen mert speciális vidia kő kell hozzá.
2/5 anonim válasza:
Most látom hogy vidiás :)
szerintem jobbanjársz ha elviszed valami köszörűshöz aki tud vidiást élezni.
3/5 kata kata válasza:
Gyémánt koronggal tudod élezni.Én 115mm-es gyémánt csempevágóval élezem.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom már megéleztetni, se költeni rá mert már nem éri meg, sok alumínium profil lett vele vágva, kiszolgálta már az árát, csak annyira kell hogy holnap egy képkeretet össze tudjak dobni, aztán majd veszek egy újat.
Akkor holnap megpróbálom csempevágóval, van is olyanom ami nem fogazott hanem telibe van rajta a "gyémánt felület".
Köszi a válaszokat.
2016. febr. 6. 17:38
5/5 anonim válasza:
Ha jól csinálod, akkor megéri élezni, én kétszer-háromszor biztos megélezek egy lapot, és utána olyan, mint az új. Egy 20.000Ft-os gépet használok, két élezéssel már behozta az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!