Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Elektronikus előtét (fénycső)...

Elektronikus előtét (fénycső) hogyan működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A fénycsövek elektronikus előtéttel való működéséről szeretnék többet megtudni.

Ha jól tudom, akkor egy "hálózatbarát" egyenirányító, egy chopperes áramgenerátor, és egy inverter a főbb alkotóelemei?

Az érdekelne, hogy ez a 3 egység amit említettem, ezek hogyan is működnek? Illetve maga az előtét hogyan működik?

Köszönöm! :-)

2016. jan. 27. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem itt megtudhatsz mindent, ami érdekel :)

2016. jan. 28. 08:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, érdekes olvasnivaló, de nem találtam benne választ a kérdésemre. Ő egy saját elektronikus előtétet csinált, azt magyarázta el hogyan működik.

Engem ez a 3 rész működése érdekelne igazán, amiket a kérdésben említettem, amelyek egyébként a dimmelhetőség miatt kellenek. Ő egy sima elektronikus előtétet csinált, nem olyat ami a dimmelésre szolgálhatna.

De köszi a választ, ettől függetlenül érdekes volt. Esetleg ezekben nem tudsz segíteni, hogy ez a 3 dolog hogyan működik?

2016. jan. 28. 09:35
 3/3 anonim válasza:
Linkelek neked egy videót nézd meg ha érdekel egyébként benne van a működése! [link]
2023. dec. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!